Conopidă cu sfeclă roșie în saramură
Am pus la borcan cea mai faină conopidă cu sfeclă roșie. Sfecla îi dă o
Zacuscă de vinete și ciuperci
Dragilor, am pus laolaltă vinete coapte și ciuperci proaspete, morcov, ceapa si ardei, și a
Gem de prune- fără zahăr
Gemul de prune este desertul tradițional românesc care aduce gustul autentic al toamnei direct în
Castraveți feliați în otet (dulci-acrișori)
Am primit niște castraveți mai mari, care nu puteau fi murați întregi, așa că m-am
Frunze de vita de vie la congelator
Este sezon si am zis sa incep sa congelez frunze de vita. Frunzele de vita
Gogonele in saramura
Gogonelele in saramura sunt muraturile preferate a multora dintre noi si se pot consuma alaturi
Zacusca de ciuperci
Nici zacusca de ciuperci nu trebuie sa lipseasca de pe raftul din camara noastra. Este
Gogosari in otet si miere- reteta fara fierbere
Gogosarii in otet si miere preparati la rece, ies crocanti, aromati si au gust dulce-acrisor.
Varza rosie murata in saramura, la borcan
Aceasta minunata si aromata varza la borcan se serveste langa o tocanita de cartofi, pilaf,


