
- Vizualizari176
Aveam niste costite de ied prin congelator si le-am transformat in ceva buuun rau! La fel se fac si coaste proaspete de porc(scaricica) sau coaste de miel. Urmati pasii din reteta si va iesi ceva delicios.

Daca probati reteta mea de Costite fragede cu usturoi si suc de rosii sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata
.
Ingrediente:
- 1,2 kg costita(de miel, ied sau scaricica de porc)
- o capatana de usturoi(sau dupa gust)
- o cana suc de rosii
- o frunza de dafin
- ½ lingurita zahar
- 3-4 linguri ulei
- sare
- piper macinat
- cateva fire de marar
Mod de preparare:
Portionam coasta, o spalam si o tamponam cu hartie absorbanta.
Incingem uleiul intr-o tigaie si adaugam bucatile de coasta. Le rumenim usor pe ambele parti, apoi adaugam usturoiul tocat marunt. Amestecam, iar cand usturoiul incepe sa se inmoaie turnam o cana cu apa. Avem grija sa nu ardem usturoiul ca va da gust rau mancarii. Punem frunza de dafin si acoperim partial cratita cu capac. Lasam sa fiarba la foc potrivit, si daca este nevoie mai adaugam apa pe parcurs. Cat timp fierbe intoarcem bucatile de coasta si pe partea cealalta. Cand sunt bine patrunse adaugam sucul de rosii, zaharul si condimentam cu sare si piper macinat. Mai lasam sa fiarba aproximativ 10 minute fara capac….acum costitele ar trebui sa fie gata. La sfarsit presaram deasupra mararul tocat. Ce bune si fragede sunt!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii plus alte doua retete pentru inspiratie. Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu….rubrica de comentarii este mai jos. In felul acesta imi rasplatiti munca. Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare.
Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de Facebook– Facebook , pe Instagram si Pinterest. Va astept cu drag si in grupul „Bunatati din bucatariile noastre” sa gatim si sa ne sfatuim impreuna. Va multumesc pentru vizita si va mai astept oricand, cu mare drag!
Aici gasiti mai multe RETETE PENTRU PASTI .










Leave a Review